ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

2012-06-03 19:29

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό τριήμερο στην Αθήνα από 25/4/2012 - 27/4/2012 σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Θολοποταμίου . Συμμετείχαν μαθητές της Ε'- Στ'τάξης   των δυο Σχολείων καθώς και  γονείς  μαθητών .

Χώροι επίσκεψης : Βουλή , Μουσείο Ακρόπολης - Ακρόπολη , Πλανητάριο , Αττικό Πάρκο , Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ( Γουλανδρή ) , Μουσείο Τυφλών , Ισθμός Κορίνθου , Θέατρο Επιδαύρου , Μυκήνες , Ναύπλιο και ALLU FUN PARK . 

Η σωστή  οργάνωση , η καλή συνεργασία των δυο Σχολείων και η συνέπεια όλων (μαθητών ,γονιών και εκπ/κών ) στην τήρηση του προγράμματος συνέβαλαν στην επιτυχία του .

Η άριστη οργάνωση οφείλεται στο φίλο και συνάδελφο Κολλιάρο Θεμιστοκλή , δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Θολοποταμίου.

Ευχαριστούμε θερμά τη φαρμακοποιό κα Ψώρα Στέλα η οποία διατηρεί φαρμακείο στο Θολόποταμι  και ανέλαβε τη χορηγία για τις μπλούζες και τα καπέλα των παιδιών που συμμετείχαν . 

Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών της Ε'-Στ' τάξης για τη λαχειοφόρο αγορά που έκαναν  με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων  ,  το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας  και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού μας  για την οικονομική ενίσχυση . 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τους χώρους επίσκεψης έχετε τη δυνατότα να δείτε :Αρχική Σελίδα > Το  Σχολείο μας > Δραστηριότητες